torstai 4. maaliskuuta 2021

Kuntavaalit 2021 - olen ehdolla!

Kolmas kerta toden sanoo ja päätin lopulta lähteä ehdolle. Valmistautuminen on ollut kevyttä ja keräilen juuri palikoita, että mitä kaikkea tässä pitäisi vielä tehdä. Aikaisempi kokemus helpottaa ja tänään olen menossa vaalikuvaan uudessa koronatukassa (jota eilen kävin siistimässä).

Puolue ja paikallisyhdistys on tehnyt hyvää työtä auttaakseen ehdokasta tekemään oikeita asioita. Koulutusmateriaalia on kiitettävästi videomuodossa useita tunteja. Lisäksi ohjeistus on tarjottu mallikkaasti pilvijakona. Tukea löytyy kanssaehdokkaista. Eli ei tarvitse muuta kuin tehdä.

Politiikkoroolin löytäminen kestää tyypillisesti hetken, teemat ja ajettavat asiat täytyy työstää helpommin ymmärrettävään muotoon. Lisäksi vaalistrategia eli miten mainostan, mitä tapahtumia, teenkö flaikun (sen A5 mainosläpyskän), miten rytmitän kampanjointityötä muun elämän kanssa?

Tukiryhmää olen kerännyt ja jos kiinnostaa antaa apuja teemoihin, materiaaleihin tai muutan vaan tsempata ole yhteyksissä. Eli liity Facebook-tukiryhmään ja katsotaan siitä eteenpäin miten voisit auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti