sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kuvauspäivä ja Hesarin vaalikone

Vaalimainosta varten olen tsekannut taittajan pohjia ja todennut, että tarvitsen vaakasuuntaisen valokuvan. Kuvassa pitäisi olla kuvani lisäksi ympärillä tilaa siten, että ympärille mahtuu tekstiä. Koska vaalikuva on pystysuuntainen niin ei auttanut muuta kuin lähteä keskustaan kosken rantaan ottamaan vaalikuvia. Rouva suostui olemaan kuvaajana ja parin tunnin sessiossa onnistuimme saamaan useamman otoksen mistä uskon löytyvän kuvan vaalimainokseeni.

Pelleilyn kautta, tätä en flaikkuun asti päästä
Loppupäivän käytin Helsingin Sanomien vaalikoneen täyttämiseen. Loggauduin palveluun ja täytin perustiedot. Vastausaikaa kone antoi neljä tuntia ja aina kun tallensi perustiedot laskuri nollautui neljään tuntiin. Joten aina oli neljä tuntia aikaa kunhan tallensi perustiedot. Kopioin vastaukset tekstieditoriin ja tein alustavat vastaukset mitä sitten iteroin lopulliseen muotoonsa. Useampi kysymys toistui IS:n kysymyksissä joten kopioin tekstuaalisen vastaukseni HS:n vastauksista. Lopputulokseksi sain mielestäni täysipainoisen vastaussetin.

Iso kiitos siitä menee rouvalleni, on hyvä kun voi pallotella mielipiteitä liittyen hiukan vaikeampiin kysymyksiin. Viime vaaleissa koin vaalikoneiden täyttämisen olevan pelkkää tuskaa, nyt vastauksien löytyminen oli helpompaa. Politiikan harrastaminen on tuonut mielipiteisiin enemmän varmuutta. Se on hyvä asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti