sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Vaalisloganin valitsemisen vaikeudesta

Käytin viime vaaleissa vaalisloganina Hitauteen taipuvainen mies mikä toimi kohtalaisesti. Sen tarkoitus oli kuvata sitä, että ruuhkavuosien yllättämänä on järkevä hidastaa. Siinä oli oli syvyyttä ja erosi kivasti muiden ehdokkaiden sloganeista. Sen pystyi myös ymmärtämään siten, että käyn hitaalla joten ei ollut siinä mielessä paras mahdollinen uudelleen käytettäväksi.

Tästä johtuen aloitin puhtaalta pöydältä ja aloitin pohtimalla minkä asian puolesta haluan profiloitua tai minkälaiseksi haluan kuvata itseäni. Päädyin aluksi sloganiin Toimivan Tampereen puolesta mikä on aika heikko siinä mielessä, että on riskinä, että se on jollakulla muullakin käytössä. Toimivaa kaupunkia varmasti toivoo muutkin ehdokkaat. Kokeilin erilaisia variaatioita ja Toimivan kaupungin puolesta olisi myös voinut toimia.

Ja näin insinöörinä voin tuoda insinööriyttäni esille ja makustelin Vihreä insinööri slogania, siirryin Sydämellinen insinööri ja kokeilin Sydämellinen aktiivi slogania. Hylkäsin ne ja mietin, voisiko maaliin päästä Ilon kautta? Se kuvastaa toimintatapojani, pyrin löytämään ratkaisuja ilon kautta ja olen insinööri joten Iloinen insinööri voisi olla hyvä! Näin SoMe-kautena brändätään se komeasti hashtagillä l. häsällä ja lopputulos on #iloineninsinööri. Sillä mennään, se on identiteettini. Se rokkaa. Ilon kautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti